Transferi - Taxi prijevoz - Holiday

Doputujte u Vašu željenu destinaciju ugodno i sigurno te u stilu.

Nudimo Vam privatne transfere sa vlastitim vozačima na podučju Istre i šire okolice. Sa zadovoljstvom Vam možemo ponuditi uslugu transfera luksuznim ili standardnim vozilima od i do zračnih, željezničkih i brodskih luka. Kontaktirajte nas.

Brojne avio kompanije sliječu u hrvatske zračne luke a neke od njih su sljedeće: Germanwings, Thomsonfly, Jat Airways, Austrian Airlines Group, Ryanair, KrasAir, Belarusian National Airlines Belavia, Rossiya, Scandinavian Airlines System, Air Mediterranee, Croatia Airlines, Monarch Airlines, Norwegian Air Shuttle, Ukraine International Airlines... Osim zračne luke Pula, za Hrvatsku su važne i zračna luka Zagreb Pleso, zračna luka Zadar, zračna luka Split i zračna luka Dubrovnik. Zračni prijevoznik Germanwings koji je vrlo popularan jer je niskotarifni povezuje Pulu i: Varšavu, Frankfurt, London Stansted, Bremen, Köln - Bonn, Hanover, Dresden, Berlin Schonefeld, Stuttgart, Madrid i München. Uživajte u vožnji sa pouzdanim vozačima koji će vas sigurno odvesti u željeni shopping bilo to u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Veneciji ili Milanu. Posjetite naše predivne gradove kao što su: Pula, Rovinj, Poreč, Vrsar, Motovun, Pazin, Medulin, Rabac, Novigrad, Umag, Opatija ili Vodnjan.

Nudimo Vam također i mogućnost individualne organizacije transfera kojom ćemo pritupiti profesionalno, te ćemo na Vaš upit odgovoriti u najskorijem mogućem roku.

Kontaktirajte nas i upoznajte naše ljubazno osoblje i profesionalne vozače koji će se uvijek pobrinuti da stignete na vrijeme i sigurno tamo gdje ste krenuli.

Vozila kojima raspolažemo: Mercedes E-Class, Mercedes V-Class