Individualni izleti

Vodimo Vas na gastro doživljaje Istre gdje ćete uživati svim svojim osjetilima!

Predivni gradići koji ponosno čuvaju svoju kulturu, tipični restorani od kojih je svaki poseban i nudi tradicionalna jela spravljena po dobro čuvanim recepturama zatim vinarije i kušaone vina, dio je ponude izleta na kojem ćete posebno uživati upravo zbog jedinstvenih okusa vina koji se stapaju sa neizbježnim pršutom ili sirom.

Pozivamo Vas na razgledavanje predivnih ribarskih gradića koji su sačuvali svoju jezgru i tradiciju. Upoznajte Istru, regiju koja će Vas zadiviti svojom raznolikošću i ljepotom. Svaki njen dio priča svoju priču počevši od najstarijeg grada Pule koji je nevjerojatno bogat spomenicima pa do najmlađeg grada Raše koji je danas tek uspomena na nekadašnju važnost rudarstva. Pulska arena, Forum, Zlatna vrata, brojne fortifikacije i još mnogo spomenika vrijednih posjeta nalazi se u gradu Puli i njegovoj okolici.

Turistički gradovi poput Rovinja, Poreča, Vrsara ili Fažane neizbježne su atrakcije koje Vam želimo pokazati. Predivna Eufrazijeva bazilika koja je pod zaštitom UNESCO-a, jedinstvena je crkva koju posjećuju brojni turisti iz cijeloga svijeta. U okolici Poreča nalazi se jama Baredine – najveća jama otvorena za javnost na ovome poluotoku koji ispod svoje površine krije brojna kraljevstva i bogatstva spilja. Jedini nacionalni park Istre – Brijuni carstvo je spomenika, uspomena, prirodnih ljepota i životinja koje svojom prisutnošću pridaju Brijunima još veću važnost. Motovun koji se još naziva i gradom tartufa, smješten na brdašcu poziva Vas da prošetate njegovim ulicama, kušate specijalitete domaćina i uživate u predivnom pogledu koji se s njega pruža na dolinu rijeke Mirne i okolne gradiće. Nedaleko od Motovuna nalazi se takozvani najmanji gradić na svijetu, Hum koji broji tek nekoliko kuća i obitelji. Aleja glagoljaša, humske freske i brojni natpisi samo su dio spomenika povijesti koje vrijedi posjetiti.

Pošaljite nam svoj upit, kontaktirajte nas i uživajte u jedinstvenim izletima u udobnim vozilima sa pouzdanim vozačima i uvijek dostupnim osobljem koje će Vam sa zadovoljstvom dati tražene informacije.