Hrvatska

Hrvatska je predivna država sa tisuće otoka koju iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista iz cijeloga svijeta.

Zaštićena mjesta u Hrvatskoj su nacionalni parkovi: Brijuni, Kornati, Krka, Mljet, Paklenica, Plitvička jezera, Risnjak i Sjeverni Velebit. Svaki od njih je poseban i veoma bitan u razvoju hrvatskog turizma. Neke od navedenih nacionalnih parkova moguće je posjetiti jednodnevnim izletima iz Istre na koje Vas vodimo u luksuznim automobilima.

Svjetska kulturna baština obuhvaća sljedeće lokacije: Nacionalni park Plitvička jezera, Dioklecijanovu palaču u Splitu, Gradsku jezgru Dubrovnika, Eufrazijevu baziliku u Poreču, Gradsku jezgru Trogira, Šibensku katedralu te Starogradsko polje na Hvaru. Sve su te lokacije u današnje vrijeme veoma posjećene i čine glavna turistička odredišta.

Glavni je grad države Zagreb koji je ujedno i gospodarsko, kulturno i političko središte zemlje. Zagreb je ujedno i najvažnija zračna luka u koju pristižu brojni turisti kojima nudimo transfere do njihovih odredišta. S prosječno 2.600 sunčanih sati u godini jadranska je obala jedna od najsunčanijih u Sredozemlju, a prosječna temperatura mora ljeti je od 25°C do 27°C.

Turizam je jedna od najvažnijih gospodarskih grana Hrvatske koja se razvija najviše uz obalu Jadranskog mora. Brojni otoci koji su povezani trajektnim linijama od velikog su turističkog značaja. Nacionalni park Brijuni koji čine 14 otoka među najposjećenijim su otocima sjevernoga Jadrana.

Opatija, grad koji svojom ljepotom i posebnošću privlači kako strane tako i domaće turiste pravi je odabir za jednodnevni posjet ukoliko boravite na području Istre. U današnje je vrijeme Istra od velikoga značaja za Hrvatsku što dokazuju statistike koje se provode na kraju svake turističke sezone.

Na području Istre nudimo Vam smještaj u apartmanima, sobama i vilama kako bi Vaš odmor ostao u prelijepom sjećanju. Tražite li kuću za odmor u netaknutim predjelima Istre ili pak apartman u samome centru Rovinja, slobodno nam se obratite i mi ćemo za Vas pripremiti nekoliko ponuda.

Želite li se osjećati posebno i na svoje odredište otići sa stilom? Pogledajte naša vozila, pošaljite upit za transfer.

Uputite se sa nama na obiteljski posjet Plitvičkim jezerima ili na romantičan izlet na Bled u Sloveniji.

Mi smo tu kako bi Vam omogućili upravo to što tražite.

Kontaktirajte nas.